Силен човек от БСП обяви как се е отразило на партията

...
Силен човек от БСП обяви как се е отразило на партията
Коментари Харесай

Зафиров, БСП: Близо 600 хиляди не отидоха да гласуват на последните избори

Силен човек от Българска социалистическа партия разгласи по какъв начин се е отразило на партията гласуването с машини на последните избори.

Огромна част от хората, които не гласоподаваха на последните избори, са били обезпокоени от машините. Това разяснява депутатът от БСП Атанас Зафиров в ефира на Нова телевизия.

„ Близо 600 000, колкото е разликата от предния път и този, не отидоха да гласоподават. Една голяма част от тях – поради машините ”, сподели Зафиров.

„ Имам данни от социологическо изследване, което демонстрира, че близо 50% от българските жители желаят да гласоподават по остарелия метод. Значи го вършим по най-хубавия метод – обществото е разграничено на две и ние му даваме две други възможности. Какво по-демократично от това да дадеш на хората право на избор ”, попита депутатът, написа novini.bg.

„ Да, чували с бюлетини са се разнасяли. Но в този момент пък се разнасяха флашки. Отдавна съм в политиката, мога да ви уверя, че подозренията за операция на вота наподобяват много солидни и много аргументирани ”, сподели Зафиров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР